Inspiration Concepts
Goedemiddag! Heb je een vraag? Bel ons: 013 - 590 32 56

Tilburg Hap Stap Festival 2017

Het Hap Stap festival is één van onze favoriete evenementen in Tilburg en ook dit jaar zijn wij hier weer te vinden. Het staat al lang op onze wenslijst om iets bij te kunnen dragen aan dit geweldige evenement. Bij deze kunnen wij jullie mededelen dat wij trotse sponsor zijn geworden.

Ruim 22 jaar geleden zijn enkele ondernemers op het idee gekomen om een laagdrempelig festival te organiseren waarbij de restaurants uit de binnenstad zich met hun gerechten konden presenteren aan de inwoners van Tilburg. Mede door de inzet van de deelnemende ondernemers, sponsoren en de vrijwilligers die zich ieder jaar belangeloos inzetten, wordt er in 2017 weer een prachtig festival neergezet. Voor meer informatie over het Hap Stap Festival klik hier.

Wij nodigen jullie graag uit om kennis met ons te komen maken tijdens het evenement. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *