Inspiration Concepts
Goedemiddag! Heb je een vraag? Bel ons: 013 - 590 32 56

Website vernieuwd!

Met een kritisch oog naar jezelf kijken, dat levert vaak weer nieuwe inzichten op. Daar zijn we nu al een tijdje mee bezig. Eigenlijk al sinds de lancering van de laatste versie van de website. We kwamen namelijk al snel tot de conclusie dat we niet de juiste focus hadden. In een markt waarin veel veranderingen optreden, is het soms lastig om bij te blijven. Om je plek veilig te stellen, moet je een goede strategie hebben. Dat is tenslotte ook wat we vertellen aan onze klanten.

Al snel wisten we onze focus te verleggen en zijn we weer helemaal back in business! In korte tijd hebben we onze website namelijk een flinke boost gegeven. We hebben veel aandacht besteed aan het uiterlijk en de content. Er zijn nieuwe teksten geschreven, pagina’s toegevoegd en de navigatie is verbeterd. Onze diensten komen hierdoor veel beter naar voren. De bezoeker ziet nu in één opslag dat je bij ons moet zijn voor WordPress websites en Magento webshops. En wellicht is dit voor velen van julie nieuws, maar wij verzorgen ook Magento 2 webshops!

Eerlijk gezegd waren we niet meteen overtuigd van dit nieuwe systeem, dus hebben we het eerst een tijdje aangekeken. Even later is bekend geworden dat Magento 1 op den duur niet meer wordt ondersteund, waardoor er dus ook geen nieuwe updates meer uit komen. En omdat wij onze klanten niet met een verouderd systeem willen confronteren, hebben wij ervoor gekozen om alvast de overstap te maken naar Magento 2. Dit bleek een juiste beslissing, want er is al heel wat vraag naar deze nieuwe versie.

Ondertussen werken we alweer even met Magento 2 en profiteren van de vele voordelen en ongekende mogelijkheden. We verzorgen B2B en B2C webshops en helpen onze klanten om de overstap van Magento 1 naar Magento 2 te maken.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Deze kun je dus vanaf nu op onze website vinden.

Het was even een zoeken de afgelopen periode, maar we staan weer helemaal op scherp! De nieuwe vernieuwde website is live en eerlijk gezegd zijn we daar best een beetje trots op. Natuurlijk is een website nooit helemaal af en zijn er altijd dingen die beter kunnen, maar voor nu zijn we dik tevreden en gaan met een goed gevoel de toekomst in!

Laat een reactie achter:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *