Magento B2C webshop

Een Magento webshop laten maken? Inspiration Concepts staat garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. We kennen de nieuwste online trends, bieden maatwerk en hebben een jarenlange ervaring met Magento design en Magento development. Bij ons ben je verzekerd van een succesvolle e-commerce oplossing voor jouw bedrijf!

Ik wil een offerte

De vele mogelijkheden van een Magento webshop

Inspiration Concepts biedt vele mogelijkheden als het gaat om het maken van een Magento webshop. Of je nu een startende ondernemer bent of voor een gevestigd bedrijf werkt, wij hebben altijd een passende oplossing. Zo kunnen we met een relatief lage investering al een professionele webshop maken. Wil je iets unieks, dan maken we een webshop op maat. Uiteindelijk zijn jouw wensen ons uitgangspunt en denken we mee over ieder budget.

Met een standaard Magento webshop van Inspiration Concepts, bieden we je een instapklare oplossing. Dit is een basis webshop met daarin alle belangrijke pagina’s en functies, die een professionele webwinkel moet hebben. Het is eigenlijk een kant en klaar product, waar we je jouw huisstijl op toepassen. En mocht je nog extra (maatwerk) functionaliteiten toe willen voegen, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt ook heel gemakkelijk zelf nog pagina’s toevoegen, zonder dat de indeling veranderd.
Ideaal voor de (startende) ondernemer die niet veel tijd en/of geld te besteden heeft, maar wel zijn producten online wil verkopen.

Voor de ondernemer met een duidelijke hulpvraag of een bedrijf dat net een beetje meer wil, bieden we maatwerkoplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uniek ontwerp, het ontwikkelen van maatwerk functionaliteiten of het integreren van een oplossing in de gehele bedrijfscultuur. Alles is mogelijk.

De vele mogelijkheden van een

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Magento webshop?

Onze diensten

Magento 2 portfolio

Al vele bedrijven profiteren van de voordelen van Magento 2. Hieronder zie je de meest recente cases.
Benieuwd naar al onze e-commerce oplossingen? Klik dan hier.

Hairaction

Hairaction

Magento B2C & B2B webshop

Bekijk case
Dry Ice Partners

Dry Ice Partners

Magento B2B webshop

Bekijk case