Menu

Nieuwe website, nieuwe collega, nieuwe oplossingen

Trots zijn we op onze vernieuwde website, we kijken uit naar de feedback en meer nog de start van nieuwe projecten op e-commerce gebied.
We heten onze extra sales collega, Conrad Broeders, welkom en gaan zo ook in deze bijzondere tijden een stap verder in service en advies.

De huidige uitdagingen voor de middenstanders in Nederland noopt tot veranderende verkoopstrategieën.
Wij, van Inspiration Concepts, zijn getriggerd door klanten en marktdata en introduceren daarom een no-nonsense snelle instap in multichannel verkopen.

Pop-up webshop

In Q2 van 2020 werden de gevolgen van de eerste lockdown pijnlijk zichtbaar, nog steeds voelen retailers en MKB bedrijven dagelijks de gevolgen voor hun klantcontact en verkopen. Met feiten als 50-60% minder contact, en soms ook minder omzet, een gevolg van het niet slagvaardig inspelen op ontwikkelingen.
Zonder te verzanden in het waarom en waarom niet; nu is de tijd om te schakelen!

De Nederlandse ondernemer is flexibel en past zich snel aan, maar de uitdagingen op digitaal gebied vormen vaak een hoge drempel.
Bedrijven die inmiddels inzetten op multichannel verkopen kenden een groei van maar liefst 68%! (data: Retail Insiders).
Ook het lokale kopen en afleveren heeft een enorme groei gekend en maakt veel consumenten bewust van de mogelijkheden.

Juist in een tijd die om actie vraagt op korte termijn lanceren wij de POP-UP webshop.
Snel live, vaste kosten en geen poespas. Je klanten en prospects zullen blij verrast zijn.
Dus luister naar je klanten en houdt hem in je blikveld, bouw je bereik uit door een gerichte presentatie, welke Corona proof en klantvriendelijk is.

Wij dagen je uit het gesprek met ons aan te gaan, waarbij we ervoor zorgen dat je binnen no time kunt starten met je webshop én je bedrijf naar een gezond 2021 manoeuvreert. 

We staan voor je klaar en je kunt ons bereiken op 013-5903256 of 06-50640591