Menu

LeaseRoute

Verschillende aanbieders zeggen de goedkoopste leaseauto aan te kunnen bieden. Door de bomen zie je het bos niet meer en een goede vergelijking maken is praktisch onmogelijk, laat staan de juiste keuze. Hier komt LeaseRoute om de hoek kijken. LeaseRoute begeleid je als onafhankelijke partij van A tot Z bij het vinden én afsluiten van de beste overeenkomst voor je toekomstige leaseauto.

Klant

LeaseRoute

Sector

Automotive

Resultaat Bekijk resultaat

Klantvraag

Vanuit LeaseRoute is de vraag gekomen of wij de WordPress website onder handen konden nemen. De nieuwe website moest gebruiksvriendelijker, moderner, en overzichtelijker worden. Minder poespas, duidelijke productpresentatie en de bezoeker moet binnen 1 á 2 stappen bij de juiste auto uitkomen.

Onze oplossing

Omdat WordPress al bekend terrein was voor LeaseRoute, hebben we er voor gekozen om dit wederom te gebruiken als basis. Diverse maatwerk functionaliteiten zorgen ervoor dat informatie over de lease auto’s gemakkelijk toegevoegd en getoond kunnen worden op de website. Dit in combinatie met een compleet re-design zorgt ervoor dat de website zowel voor de bezoeker als LeaseRoute makkelijk in gebruik is.

Mobile first

Steeds meer mensen bezoeken een website via hun telefoon of tablet. Uit de statistieken van Google Analytics bleek dat dit ook het geval was bij leaseroute.nl. Vanuit een mobile first gedachte is er gekeken welke informatie beschikbaar moet zijn voor de bezoekers. Vervolgens hebben we dit verwerkt in diverse ontwerpen voor mobiel, tablet en desktop.

Maatwerk thema

Omdat kwaliteit en performance voorop staat bij ons, maken we altijd gebruik van een maatwerk thema. Aan de hand van de wensen en de ontwerpen, die gemaakt zijn in het begin van het traject, bepalen we welke technieken we nodig hebben om de website te ontwikkelen. Omdat we niet gebonden zijn aan de beperkingen van een bestaand thema, zorgt dit ervoor dat we flexibel zijn in het gebruik van de benodigde technieken.

Beheer

Een basis installatie van WordPress biedt alleen de mogelijkheid om berichten en pagina’s toe te voegen. Om ervoor te zorgen dat de data van de auto’s toch ergens wordt opgeslagen, wordt er gebruik gemaakt van Custom Post Types. Dit hebben we vervolgens verrijkt met aanpasbare velden. Hierdoor wordt het beheer van auto’s kinderspel en kan de informatie gemakkelijk gepresenteerd worden aan de websitebezoekers.

De website wordt bijna dagelijks aangevuld met nieuwe auto’s en hierdoor groeit het aanbod erg hard. Om dit zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben we een filter ontwikkeld zodat je gemakkelijk door het aanbod kunt zoeken. De filter is zoekmachine vriendelijk en kan op vijf verschillende kenmerken tegelijk zoeken.

Hosting

Omdat de markt van lease auto’s snel verandert, is het belangrijk dat het aanbod snel getoond kan worden. We hebben er daarom voor gekozen om de website te hosten op een geoptimaliseerde WordPress server. Dit, in combinatie met een caching techniek, zorgt ervoor dat de juiste informatie snel bij de bezoeker terecht komt.