Menu

Mosterdmaasland.nl

Mosterd staat bekend om de poorten en deuren die ze op maat maken. De producten zijn sterk, duurzaam en worden met oog voor detail geproduceerd. Niet alleen produceren ze de poorten en deuren zelf, ze dragen ook zorg voor de levering, montage en installatie. Mosterd bestaat sinds 1984 en is een echt familiebedrijf, vader Jan Piet wordt in de bedrijfsvoering namelijk ondersteund door zijn zonen Peter en Mark.

Klant

Mosterd B.V.

Resultaat Bekijk resultaat

Klantvraag

Mosterd heeft ons benaderd om de techniek te verzorgen voor de nieuwe website. Het ontwerp was reeds aanwezig en is verzorgd door Pixels & Kruimels. De pijlers die Mosterd belangrijk vond waren snelheid, responsive en pixel perfect.

Onze oplossing

Wij hebben er voor gekozen om WordPress als fundering voor de website te gebruiken. Hierdoor is het voor de klant vrij eenvoudig om snel nieuwe content toe te voegen aan de website.

Pixel perfect

Het ontwerp hebben we pixel perfect ontwikkeld tot een maatwerk thema.
Het is belangrijk dat het ontwerp altijd hetzelfde blijft en daarom maken we gebruik van aanpasbare velden. Deze velden zijn door Mosterd vrij in te vullen met content en zijn gekoppeld aan de juiste design blokken in het thema.

Responsive

Omdat het ontwerp niet met het mobile first principe is ontworpen, hebben we onze standaard werkwijze moeten aanpassen. Eerst hebben we een selectie gemaakt van apparaten waarop de website goed zichtbaar moest zijn. Vervolgens hebben we per pagina en per apparaat gekeken hoe de website getoond moest worden. Door deze aanpak te gebruiken, hebben we ervoor kunnen zorgen dat de website altijd goed zichtbaar is op desktop, laptop, mobiel en tablet.

Snelheid

Niemand houd er van om lang te moeten wachten totdat een pagina is geladen. Een lange laadtijd zorgt ervoor dat de bezoeker snel afhaakt en wellicht bij de concurrent gaat kijken. Om dit tegen te gaan hebben we een aantal zaken toegepast. We hebben er bewust voor gekozen om een maatwerk thema te ontwikkelen. Op deze manier wordt er alleen gebruik gemaakt van techniek die ook daadwerkelijk nodig is. Daarnaast hebben we in het thema gebruik gemaakt van een aantal methoden die zorg dragen voor de optimalisatie van JS, CSS en HTML bestanden. En als laatste zijn alle afbeeldingen geoptimaliseerd door Imagify, middels een API koppeling.