Inspiration Concepts
Goedemiddag! Heb je een vraag? Bel ons: 013 - 590 32 56

Wat doen we

Een webshop of een website laten maken; het zijn de eerste stappen om online je territorium af te bakenen. Gecombineerd met een professioneel design en maandelijks onderhoud heb je als het ware goud in handen. Hoe nu verder? Inspiration Concepts biedt meer dan design, development en support. Een strategie is nodig om online op te vallen. Een goede brandingstrategie zorgt er namelijk voor dat je als bedrijf kunt blijven groeien en vernieuwen. It’s about meaning something to someone. Daarom bieden wij een ijzersterke combinatie van extra diensten om jouw webshop of webwinkel boven het maaiveld uit te laten steken.

A first impression can only be made once.

Design

Niets is zo dynamisch als de online wereld. Meer dan 75% van de Nederlandse bevolking oriënteert zich online. Nieuwe trends wisselen elkaar razendsnel af, waardoor flexibiliteit een belangrijk begrip wordt. Inspelen op deze nieuwe trends zorgt voor een online omgeving die je doelgroep gericht aanspreekt. Inspiration Concepts weet dat een online omgeving er niet alleen goed moet uitzien, een website of webshop starten betekent ook complete functionaliteit; gebruiksgemak ten top. Logica en duidelijkheid zijn hierin key om bezoekers te leiden.

Ga jij voor een winnend design? Inspireer, overtuig en activeer met een design dat is gebaseerd op een van tevoren bedachte strategie en uitgebreide analyses. Vergeet daarbij niet de behoefte aan conversieverhoging. Dit begint al in het ontwerp zelf: bewuste designkeuzes zijn gericht op een duidelijke doelstelling en je doelgroep. Laat de mindset van bezoekers leidend zijn in hoe jouw website of webshop eruit komt te zien. Jouw omgeving moet een pad zijn dat bezoekers snel en makkelijk kunnen volgen om zo uiteindelijk uit te komen bij waar jij dat wilt.

Wil je een webshop of een website laten maken door een expert met passie voor ontwerpen? Inspiration Concepts speelt in op nieuwe trends en vertaalt jouw concepten en ideeën naar een conversieverhogend webdesign. Samenwerken doen we graag. Neem contact met ons op voor meer informatie of een (telefonische) afspraak.

Development

Van functioneel ontwerp tot goed werkend product. Stel je bezoekers centraal en leid ze in de juiste richting middels een gebruiksvriendelijke website of webshop. Verhoog je conversie met analyses en strategieën. Kies jij voor de veelzijdigheid van een WordPress website of ga je voor een sterk staaltje verkooptechniek met een Magento webshop?

Een website of webshop die naadloos aansluit bij de identiteit van je bedrijf, zorgt voor online effectiviteit. Een goed design is de eerste stap richting een succesvol online platform, de ontwikkeling ervan volgt al snel. Aan de hand van jouw wensen wordt er gekeken welk platform het meest geschikt is voor jouw project. Inspiration Concepts heeft jarenlange ervaring met WordPress en Magento oplossingen en durft zichzelf dan ook een expert te noemen op dit gebied.

WordPress en Magento oplossingen

WordPress is uitgegroeid tot één van de meest gebruikte CMS voor het bouwen van een website. Ooit begonnen als simpel weblogsysteem, maar tegenwoordig een veelzijdig open source platform met een scala aan mogelijkheden. Van informatieve websites tot websites gebaseerd op een reserveringssysteem; een website maken met WordPress gaat een stap verder op het gebied van design en programmering. Een webshop nodig? WordPress biedt deze mogelijkheid met de WooCommerce plugin.

Toch dat beetje extra power op je webshop? Een Magento webshop bouwen betekent opvallen met kracht en veelzijdigheid. Een verfrissend design; dat is Magento. Dit e-commerce platform is gebouwd met open source technologie, die je als winkelier flexibiliteit en controle geeft over het design, de content en de functionaliteiten van je webwinkel. Een combinatie van effectieve marketing, optimale SEO en gebruiksvriendelijk catalogusbeheer die ideaal is voor koppelingen, administratiesystemen en zowel de b2c als de b2b markt.

Support

Stilstand is achteruitgang: voorkom onveilige platformen door je WordPress of Magento omgeving up-to-date te houden. Met maandelijkse support verzeker jij je van tijdige back-ups en bug fixes. Het resultaat? Jij blijft on top of the (online) world.

Een website of webshop is net zoals een huis; het is nooit af. Onderhoud vergt tijd en daarmee geld. Tijd die je liever besteedt aan je eigen corebusiness. Het resultaat? Verouderde online omgevingen die niet meer veilig zijn en snel gehackt kunnen worden. Ongewild breng je jouw bezoekers in gevaar met schadelijke software.Gevonden worden én gevonden blijven, dat is de kunst om te groeien. Daarom moeten websites en webshops up-to-date zijn. Ze moeten toegankelijk zijn voor bezoekers én – niet het minste – ze moeten veilig zijn. Wil jij succesvol je stempel drukken op het online landschap? Onderhoud is essentieel om mee te kunnen met de nieuwste trends.

Onze SLA-diensten

Website of webshop support van Inspiration Concepts is flexibel en vrij inzetbaar. Als ondernemer sluit je een contract (Service Level Agreement) af dat bestaat uit minimaal 2 uur ondersteuning per maand. Wij gebruiken deze uren om ondersteunende activiteiten te doen, waarbij de focus ligt op de ontwikkeling en het onderhoud van jouw systeem. Van bug fixes tot aanpassingen aan het CMS; onze SLA-diensten zijn maandelijks zelf in te delen. Elke maand wordt je website of webshop voorzien van een update, waarna maandelijks – of wekelijks – een back-up wordt gemaakt van het systeem. Zijn er maandelijks meer uren nodig om jouw webshop te ontwikkelen en te onderhouden? Dan kunnen losse uren eenvoudig worden ingekocht.
Inspiration Concepts biedt ondersteuning aan nieuwe en bestaande klanten in de vorm van een contract dat past bij jouw wensen. Meer weten over onze SLA-diensten of direct een supportpakket afsluiten? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.

Branding

Design en development zijn slechts het begin van een sterke online presence. Om als bedrijf te kunnen groeien is een strategie van belang. Combineer beeld en tekst om bezoekers aan te sporen tot actie, waarna doeltreffende marketing en PR voor een passend imago zorgen. Met de juiste tools worden jouw doelstellingen behaald.

Get the total package

Iedere ondernemer heeft een doel. Dit doel kan worden behaald met het juiste gebruik van content op een website of webshop. Laat beeld en tekst samenkomen; combineer krachtige foto’s met sterke teksten om zo bezoekers te triggeren. Voeg daar video’s aan toe en Een onderdeel van de strategie is communicatie. Het gaat hierbij voornamelijk om het plaatsen van de juiste content. Combineer krachtige foto’s met sterke teksten om zo bezoekers te triggeren. Voeg daar video’s aan toe en een website of webshop domineert al snel het internet.
Is je online omgeving eenmaal gevuld, dan is het ook belangrijk om producten en diensten te promoten middels effectieve marketingstrategieën. Middels SEO en SEA kan de vindbaarheid van je website worden verhoogd.
Ook PR mag niet worden vergeten: hoe wordt er tegen jouw merk aangekeken? Een gevestigd imago draagt bij aan een goed merk. Denk hierbij aan brochures, mediacampagnes en social media trajecten.

Inspiration Concepts denkt graag mee om jouw strategie vorm te geven. Wij weten de juiste tools te combineren voor een optimaal resultaat. Wil je een keer met ons om de tafel, neem dan contact met ons op om een (telefonische) afspraak in te plannen.