Website vernieuwd!

Met een kritisch oog naar jezelf kijken, dat levert vaak weer nieuwe inzichten op. Dat proberen we dan ook zo nu en dan te doen, want in een markt waarin veel veranderingen optreden, is het soms lastig om bij te blijven. Echter blijkt het nog niet altijd even makkelijk om hier tijd voor vrij te maken. Onze klanten komen tenslotte op nummer 1, waardoor nieuwe aanpassingen soms een hele tijd blijven liggen.

Toch hebben we in korte tijd de website weer een flinke boost gegeven.
We hebben veel aandacht besteed aan het uiterlijk, content en gebruiksgemak. Er zijn nieuwe teksten geschreven, pagina’s toegevoegd en de navigatie is verbeterd.
Onze core business komt hierdoor veel beter naar voren. De bezoeker ziet nu in één opslag dat je bij ons moet zijn voor e-commerce oplossingen, zoals WordPress websites en Magento 2 webshops. Maar we bouwen ook complete platforms op basis van Laravel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klantomgevingen, handelsplatformen en offerte aanvraag systemen.

Ondertussen werken wij alweer een hele tijd met Magento 2. De nieuwe versie van het open source systeem biedt nog meer voordelen en mogelijkheden dan zijn voorganger. En nu onlangs bekend is geworden dat Magento 1 vanaf 2020 niet meer ondersteund wordt, zijn we ook blij dat we tijdig zijn overgestapt.
Voor B2B en B2C webshops én om de overstap van Magento 1 naar Magento 2 te maken., moet je dus bij ons zijn!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Deze kun je dus vanaf nu op onze website vinden.