Inspiration Concepts
Goedemiddag! Heb je een vraag? Bel ons: 013 - 590 32 56

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress CMS is een gratis open source programma en is zeer populair onder de wereldbevolking.
Door de vele beschikbare informatie is het redelijk gemakkelijk om hier zelf mee aan de slag te gaan. Op verschillende websites wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een WordPress website kunt maken. Toch kiezen veel partijen ervoor om het uit te besteden. Het hebben van een goede WordPress specialist biedt namelijk vele voordelen. Het maken van een website gaat niet alleen sneller, het is ook veel effectiever. Je hebt minder zorgen en je haalt meer uit jouw website.

Inspiration Concepts is niet alleen een internet partner, maar ook een creatieve sparringpartner. Bij ons krijg je meer dan alleen een WordPress website. Wij denken namelijk ook mee over een strategie en geven vrijblijvend advies. Daarnaast maken we altijd een uniek en responsive WordPress design, dat bij jouw wensen past.

Een uniek WordPress design

Het uiterlijk van je website bepaalt je uitstraling en is dus erg belangrijk. Er zijn verschillende mogelijkheden voor je WordPress design. Je kunt kiezen voor één van de vele gratis thema’s (themes) of een premium thema. Het voordeel van deze thema’s is, dat ze makkelijk en snel te installeren zijn. Toch kiezen wij hier niet voor, omdat het niet helemaal aansluit bij de vraag van onze klanten. Uiteindelijk wil elke klant een unieke website, die zowel snel als responsive is en kiezen ze voor functionaliteiten die niet standaard in een thema zitten. Wij maken daarom samen met onze klant een ontwerp en zetten dit om naar een thema. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen en heb jij altijd een uniek website design.

Zijn wij de WordPress designer die jij zoekt?

Ik wil een uniek WordPress design

Een expert in WordPress development

Door actief deel te nemen aan de grote community van WordPress, helpen we mee aan de ontwikkeling van het systeem. We kunnen hierdoor beter inspelen op de behoeften en ambities van onze klanten. Niet alleen willen klanten een snelle website, ook de vraag naar complexe maatwerk oplossingen wordt steeds groter. Dit betekent dat er goed moet worden nagedacht over de functionaliteiten.

Nou is het zo dat er voor veel functionaliteiten een plugin bestaat. Een plugin is een klein programma dat je aan WordPress kunt toevoegen. Dit kunnen relatief simpele plugins zijn, zoals een contactformulier of (evenementen) agenda. Maar er zijn bijvoorbeeld ook plugins voor de optimalisatie van je website.

Helaas merken we vaak dat plugins een negatief effect hebben op de laadtijd van een webpagina. Wij kiezen er daarom voor om bepaalde functionaliteiten zelf te ontwikkelen. Door deze technische optimalisatie bevorderen wij niet alleen de snelheid, maar ook de vindbaarheid van een website.

Wat we ook zelf hebben ontwikkeld, is een eigen framework. Een framework dat voldoet aan alle WordPress standaarden, is geoptimaliseerd voor zoekmachines en waarmee we kwaliteit kunnen garanderen. Het dient als basis voor al onze websites en is continu in ontwikkeling. Als klant profiteer je dus altijd van de nieuwste technieken.

In het kader van gebruiksgemak hebben we de beheer functionaliteiten uitgebreid, zodat de klant niet meer zelf hoeft te programmeren. Hierdoor is het beheren van content nog makkelijker geworden. Daarnaast bevat het framework alles wat we nodig hebben om projecten sneller te kunnen starten. Dit zorgt ervoor dat we een gedeelte van de kosten kunnen drukken, waar jij als klant natuurlijk ook baat bij hebt.

Hoe gaan we te werk?

1
Inventarisatie

Je wilt natuurlijk een unieke website. Tijdens een eerste ontmoeting bespreken we je wensen. Wat vind je mooi? Hoe wil je je klanten optimaal bedienen? Wij kennen het systeem door en door en zijn daarom de WordPress consultant die jij zoekt.

2
Strategie bepalen

Zonder bezoekers geen conversie. Wil je de door jou gestelde doelen halen? Dan is het zaak om aandacht op je website te vestigen. Daar hoort een goede marketingstrategie bij. We adviseren je graag over de mogelijkheden, zoals de inzet van social media en SEO/SEA (zoekmachine optimalisatie en Google-advertenties)

3
Design

Een aantrekkelijke website is niet voldoende. Een goede WordPress designer denkt ook na over conversie en gebruiksgemak. Het ontwerp is het fundament voor het verdere ontwikkelproces. Pas na jouw go!, gaan we verder met het WordPress development.

4
Development

WordPress is zo ingericht dat in principe iedereen ermee kan werken. Maar vergis je niet! Het ontwikkelen van een goede website kost tijd. Dat laat je liever over aan een WordPress specialist. We kennen het systeem door en door. We weten wat wel en niet kan, zorgen dat je website op elk scherm draait, snel is, makkelijk te vinden en goed beveiligd.

Testen
5

Hoe ervaren gebruikers de website? Werkt alles zoals het moet werken? Tijdens de testfase blijkt of je WordPress CMS de verwachtingen waarmaakt. Zo nodig zetten we nog wat laatste puntjes op de ï.

Livegang
6

Een feestelijk moment: je website gaat live! Het einde van een intensief ontwerp- en ontwikkelproces. (Hoewel een goede website natuurlijk nooit af is...). Het startpunt voor meer conversie en verdere groei van je bedrijf!

7
Support

Wil je het beste blijven halen uit je WordPress website? Sluit dan een SLA (Service Level Agreement) met ons af. Dan ben je verzekerd van goed onderhoud, de nieuwste functionaliteiten en een veilige online omgeving die altijd up to date is.

Ons WordPress portfolio

Benieuwd naar andere WordPress websites die we eerder hebben gemaakt? Neem eens een kijkje in ons portfolio!

Contactformulier