WordPress website

Een professionele website laten maken? Het hebben van een goede WordPress specialist biedt vele voordelen. Het maken van een website gaat niet alleen sneller, het is ook veel effectiever. Je hebt minder zorgen én je haalt meer uit jouw website!

Inspiration Concepts is niet alleen een internet partner, maar ook een creatieve sparringpartner. Bij ons krijg je meer dan alleen een WordPress website. Wij denken namelijk ook mee over een strategie en geven vrijblijvend advies.
Daarnaast maken we altijd een uniek en responsive WordPress design, dat bij jouw wensen past.

Ik wil een WordPress website

Jouw website, een online visitekaartje

A first impression can only be made once.
Of je nu een klein of een groot bedrijf hebt, in de eerste plaats is jouw website een online visitekaartje voor je bedrijf. Het moet een verhaal vertellen, aansluiten bij je huisstijl en mensen aanzetten tot het ondernemen van een actie.

Inspiration Concepts helpt je hierbij. Samen gaan we voor online succes!
Wil je bijvoorbeeld een eenvoudige of een uitgebreide website? Of heb je al een website, maar wil je deze uitbreiden met een webshop, klantportaal, intranet of e-learning module? Met WordPress is alles mogelijk en wij hebben de kennis in huis!

Jouw website,

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

De voordelen van een WordPress website

Eenvoudig in beheer
Eenvoudig in beheer
Makkelijk zelf je content aanpassen
Makkelijk zelf je content aanpassen
Gebruiksvriendelijk voor al je bezoekers
Gebruiksvriendelijk voor al je bezoekers
Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Geoptimaliseerd voor zoekmachines
Eigen indeling maken met custom pagebuilder
Eigen indeling maken met custom pagebuilder
Makkelijk uit te breiden met maatwerk
Makkelijk uit te breiden met maatwerk

Hoe realiseren wij een WordPress website?

1. Inventarisatie

Je wilt natuurlijk een unieke website. Tijdens een eerste ontmoeting bespreken we je wensen. Wat vind je mooi? Hoe wil je je klanten optimaal bedienen? Welke conversies moeten er plaatsvinden?
Wij kennen het systeem door en door en zijn daarom de WordPress consultant die jij zoekt.

2. Strategie bepalen

Zonder bezoekers geen conversie. Wil je de door jou gestelde doelen halen? Dan is het zaak om aandacht op je website te vestigen. Daar hoort een goede marketingstrategie bij. We adviseren je graag over de mogelijkheden, zoals de inzet van social media en SEO/SEA (zoekmachine optimalisatie en Google-advertenties).

3. Design

Een aantrekkelijke website is niet voldoende. Een goede WordPress designer denkt ook na over conversie en gebruiksgemak. Het ontwerp is het fundament voor het verdere ontwikkelproces. Pas na jouw go!, gaan we verder met het WordPress development.

4. Development

WordPress is zo ingericht dat in principe iedereen ermee kan werken. Maar vergis je niet! Het ontwikkelen van een goede website kost tijd. Dat laat je liever over aan een WordPress specialist. We kennen het systeem door en door. We weten wat wel en niet kan, zorgen dat je website op elk scherm draait, snel is, makkelijk te vinden en goed beveiligd.

5. Testen

Hoe ervaren gebruikers de website? Werkt alles zoals het moet werken? Tijdens de testfase blijkt of je WordPress CMS de verwachtingen waarmaakt. Zo nodig zetten we nog wat laatste puntjes op de ï.

6. Livegang

Een feestelijk moment: je website gaat live! Het einde van een intensief ontwerp- en ontwikkelproces. (Hoewel een goede website natuurlijk nooit af is…). Het startpunt voor meer conversie en verdere groei van je bedrijf!

7. Support

Wil je het beste blijven halen uit je WordPress website? Sluit dan een SLA (Service Level Agreement) met ons af. Dan ben je verzekerd van goed onderhoud, de nieuwste functionaliteiten en een veilige online omgeving die altijd up to date is.

Meer weten over WordPress en onze werkwijze?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of vraag direct een offerte aan.

Waarom een website laten maken door Inspiration Concepts

  • Altijd een unieke website
  • Een functioneel design dat aanzet tot conversie
  • Toegankelijk vanaf verschillende mobiele apparaten
  • Gebruiksvriendelijkheid ten top
  • Technisch geoptimaliseerd voor een snelle werking
  • Voldoet aan de eisen van Google

WordPress portfolio

WordPress is al jaren erg gewild bij onze klanten en we hebben er veel ervaring mee. Je kunt ons dus met recht een WordPress expert noemen! Hieronder zie je de meeste recente cases. Benieuwd naar WordPress websites die we eerder hebben gemaakt? Neem eens een kijkje in ons portfolio!

Easy Living Portugal

Easy Living Portugal

WordPress website

Bekijk case
TilburgGeeft

TilburgGeeft

WordPress website

Bekijk case