Menu

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Samen bouwen aan de toekomst, jouw toekomst. Of je nou de eerste stap in e-commerce wilt zetten, wilt groeien en/of vernieuwen. Onze diensten zijn de bouwstenen van jouw succes. Samen zorgen ze voor de ultieme klantbeleving, zo blijf jij on top of the online world!

Design

Niets is zo dynamisch en vergankelijk als de online wereld. Meer dan 75% van de Nederlandse bevolking oriënteert zich online. Nieuwe trends wisselen elkaar razendsnel af, waardoor flexibiliteit een belangrijk begrip wordt. Inspelen op deze nieuwe trends zorgt voor een online omgeving die je doelgroep gericht aanspreekt.

Een webshop moet er niet alleen goed uitzien, het staat ook voor complete functionaliteit; gebruiksgemak ten top. Logica en duidelijkheid zijn hierin key om bezoekers te leiden.
Dit begint al in het ontwerp zelf: bewuste designkeuzes zijn gericht op een duidelijke doelstelling en je doelgroep.
Wij laten de mindset van bezoekers leidend zijn in hoe jouw webshop eruit komt te zien. Jouw online omgeving moet een pad zijn dat bezoekers snel en makkelijk kunnen volgen om zo uiteindelijk uit te komen bij waar jij dat wilt.

Integratie

Een belangrijk onderdeel van je (online) business zijn je bedrijfsprocessen. En met een (nieuwe) webshop komt hier nóg meer bij kijken.
Presenteren is één, verkopen is twee, maar verwerken en leveren is key.

Met de wens om te groeien wordt het des te belangrijker om interne processen te (laten) automatiseren. Hiermee bespaar je niet alleen veel tijd, het draagt ook bij aan een positieve klantbeleving. Echter, een customer journey is pas succesvol als het product naar tevredenheid is afgeleverd.

De volgende stap is om je bedrijfsprocessen te laten samenwerken met je webshop. Koppelingen met je klantbeheer, orderbeheer en voorraadsystemen maken het verkoopproces overzichtelijk en bestuurbaar.
Door het integreren van een PIM systeem wordt productbeheer effectiever en makkelijker te presenteren. Dit draagt bij aan je efficiëntie en biedt openingen naar multichannel verkopen

Content

Beelden zeggen vaak meer dan woorden, maar een webshop zonder tekst zegt helemaal niks.
De informatievoorziening op je webshop is belangrijk in het koopgedrag van je klanten. Maar ook tools als blogs, videoverslagen en links naar leveranciers dragen hieraan bij.
Uit onderzoek is gebleken dat de juiste content niet alleen zorgt voor een hogere conversie, maar ook de vindbaarheid stuwt. Echter, het vinden van de juiste mix tussen zoektermen en commerciële informatie is niet makkelijk. Net zoals het creëren van het perfecte plaatje. Bovendien neemt het veel tijd in beslag. Tijd die je kunt besteden aan je core business.
Wij kunnen je volledig ontzorgen; van content creatie tot aan implementatie. Samen met onze ervaren contentmakers vertalen we jouw wensen naar DE ideale verkooppresentatie op je webshop!

Marketing

Van alle verkoop omgevingen is de online webshop wel het meest afhankelijk van een gedegen en continue marketing activiteit.
Het gaat er niet alleen om hoe je de prospects bereikt, maar vooral met welke boodschap. Vergeet niet dat je tussen al die honderdduizenden andere shops ook nog eens gevonden moet worden. Welk bord hang je aan de gevel en met welke “advertentie” ga je op zoek naar klandizie?

Tools als social media en reviews kunnen een enorme impact hebben op het bezoekgedrag van (potentiële) klanten. Of ga je voor een stevigere aanpak, met een combinatie van SEO (zoekmachine optimalisatie) en advertising?

Wij werken samen met professionele partners in marketing om zo optimaal mogelijk je webshop onder de aandacht te brengen. Samen kijken we welke tools jij nodig hebt om een grote impact te kunnen maken.

Webshop optimalisatie

Succes in sales begint bij het luisteren naar klanten. Veel ondernemers laten zich leiden door hun “beste” producten, “unieke” diensten etc. Wij staan aan de zijlijn en onze opdracht is het opleveren van de beste, meest unieke webshop voor jouw bedrijf.
Om meer invulling te geven aan jouw doelstellingen, moeten we onderzoeken hoe we optimaal kunnen inspelen op maximale conversie, bereik en beleving.
Standaard voeren wij daarom altijd een technisch onderzoek uit, waardoor we een beter beeld krijgen van het huidige bezoekersgedrag op jouw webshop. Deze data is de basis voor volgende stappen.

Dit doen we niet alleen voor nieuwe webshops. Juist voor bestaande webshops is het interessant om van tijd tot tijd optimalisaties door te voeren. In tijden zoals deze, waarin online verkopen nóg belangrijker is geworden, is je grootste prioriteit om “on top of mind” te blijven. We kijken daarom niet alleen naar bezoekersgedrag, maar laten ons ook graag bijstaan door onafhankelijke data uit markt- en doelgroep onderzoeken.
Immers, de wens van de klant, de trend in de markt en het volume van je markt bepalen het zoekgedrag én dus jouw omzet.

Samen met onze marketing partners onderzoeken we graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw webshop.

Onderhoud & support

Onderhoud is essentieel om mee te kunnen in de snel veranderende online wereld. Echter, het vergt tijd en daarmee geld. Tijd die je liever besteedt aan je eigen corebusiness. Het resultaat; verouderde online omgevingen die niet meer veilig zijn en snel gehackt kunnen worden. Ongewild breng je jouw bezoekers in gevaar met schadelijke software. Daarom hebben wij het basis technisch onderhoud als pakket verplicht gesteld. Wij willen voorkomen dat bij major updates je systeem stagneert of na verloop van tijd “digitaal” gesloten wordt.

Ook je sales moeten doorlopen, het liefst ongestoord en zonder technische gebreken.
De mate van service bepaal je zelf, hiervoor bieden we supportcontracten. Je kiest voor een all round oplossing tijdens kantooruren óf een all inclusive pakket, waarmee je volledig ontzorgd wordt.

Meer weten over onze service mogelijkheden? Ga naar onze supportpagina voor meer info.

Consultancy

De samenwerking tussen Inspiration Concepts en haar klanten is niet louter gebaseerd op het bouwen van succesvolle webshops en e-commerce oplossingen.
Je kunt ons bijvoorbeeld ook als sparringpartner inschakelen, bij vraagstukken of nieuwe e-commerce uitdagingen. En wil je een second opinion, ook dan kun je bij ons terecht.
Onze kennis wordt dagelijks uitgebreidt, doordat we betrokken zijn bij onze klanten en hun business. Onze medewerkers besteden wekelijks tijd aan kennisontwikkeling en zijn ervoor deze te delen.
Samen met onze partners bieden we een enorme backup, zodat jij jouw webshop nog beter kunt maken en we samen bouwen aan tevreden klanten.

Zoek je advies, een klankbord of wil je de volgende stap maken, laat het ons weten. Samen komen we verder.

Contact