Menu

WordPress is niet alleen een systeem waarmee je heel eenvoudig content kunt beheren en waar je extra functies aan toe kunt voegen. Het is ook mogelijk om webshops te maken! We gebruiken hiervoor de WooCommerce plugin. Deze e-commerce plugin is speciaal ontwikkeld voor WordPress.

Door de vele mogelijkheden die WordPress te bieden heeft, kunnen wij jouw webshop helemaal aanpassen aan jouw wensen. Denk hierbij aan het implementeren van je huisstijl, toevoegen van webshop functies en het maken van koppelingen met externe systemen. Bovendien is jouw webshop altijd veilig, responsive en snel!

WooCommerce staat bekend om zijn vormgeving en het gebruiksgemak en heeft met bijna 40% het grootste marktaandeel in de e-commerce branche. Het is dan ook niet voor niets dat zo’n 30% van alle online winkels op de webshop functie van WordPress draait. WordPress is namelijk een content management systeem (cms), met als groot voordeel dat je zelf heel makkelijk je content kunt beheren. Denk hierbij niet alleen aan het aanmaken en toevoegen van nieuwe pagina’s, blogberichten en nieuwsitems, maar ook het beheren van je afbeeldingen in een mediabibliotheek.

Met de WooCommerce plugin, profiteer je van nog meer extra’s:

Alles in eigen beheer
Eenvoudig aan te passen en uit te breiden
Uitgebreide betalingsmogelijkheden
Meerdere verzendingsmogelijkheden
Makkelijk te koppelen met je huidige systemen
Geoptimaliseerd voor zoekmachines (i.c.m. Yoast SEO plugin)
Voorraad, betalingen en annuleringen overzichtelijk
Makkelijk je content laten vertalen (d.m.v. plugin)

Point Of Sale

Wanneer je als ondernemer te maken hebt met voorraden en orders, zoek je een cms dat koppelingen kan maken met de systemen die je daarbij gebruikt. WooCommerce biedt hier verschillende oplossingen voor. Zo kan de ondernemer met een fysieke winkel een koppeling met zijn kassasysteem maken. Deze koppeling zorgt ervoor dat je altijd up to date bent als het om voorraad en verkopen gaat, wel zo makkelijk.

Exact Online

Ook het beheren van je orders gaat gemakkelijker met een koppeling naar je eigen administratiesysteem. Een goed voorbeeld hiervan is Exact Online (online bedrijfssoftware voor boekhouden). Hierdoor heb je al je administratie in één overzicht en houd je meer tijd over voor andere zaken.

Shopping feeds

WooCommerce leent zich ook uitstekend voor marketingdoeleinden, zoals het promoten van je producten via diverse kanalen.
Dit kun je bijvoorbeeld doen door feeds (kleine tekstbestandjes) te laden op grote platforms als Beslist.nl, Google Shopping en Bol.com. Hiermee vergroot je niet alleen de zichtbaarheid van je producten, maar wordt je ook beter gevonden.

Meer weten over de mogelijkheden van een WordPress webshop?

Contact

Waarom een WordPress webshop laten maken door Inspiration Concepts?

Altijd een unieke webshop
Een functioneel design dat aanzet tot conversie
Toegankelijk vanaf verschillende mobiele apparaten
Gebruiksvriendelijkheid ten top
Technisch geoptimaliseerd voor een snelle werking
Voldoet aan de eisen van Google

Wil je het beste blijven halen uit je webshop?

Sluit dan een SLA (Service Level Agreement) met ons af.

Vraag naar de mogelijkheden