Over ons

Inspiration Concepts is sinds 2010 een begrip in de online wereld. Klein begonnen als reclamebureau, maar vandaag de dag uitgegroeid tot een ijzersterke online partner in WordPress en Magento oplossingen.

Inspiration Concepts is eigenlijk begonnen vanuit een passie voor design. De focus lag destijds met name op het ontwerpen van huisstijlen, logo’s en drukwerk.
Maar al snel kwam er ook een grote interesse voor development. Zo zijn we in 2011 begonnen met het ontwikkelen van WordPress websites. Niet veel later zijn we ook met Magento webshops aan de slag gegaan.

Met de komst van Magento 2 in 2015 hadden we weer een nieuwe uitdaging. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat we onze focus hebben verbreed.
In januari 2018 hebben we namelijk de beslissing gemaakt om ons ook te richten op volwaardige e-commerce oplossingen. Een sterke kern die wij kunnen aanvullen met (externe) diensten voor een totaalpakket.

Het huidige team van Inspiration Concepts is volledig ingericht op onze vernieuwde core business. We werken met een vast team van designers en developers, die gespecialiseerd zijn in het bouwen van websites en webshops.
Onze projectmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Tevens is zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Wil je meer weten over ons? Kom gerust langs voor een kopje koffie!

Maak een afspraak

Waarom Inspiration Concepts?

Doen waar je goed in bent, dat is ons motto!
Onze kracht ligt in het bedenken van unieke concepten en het maken van mooie dingen. We denken graag net even wat verder dan onze neus lang is! Zo kunnen we passende (e-commerce) oplossingen bieden voor elke ondernemer. Maar onze passie gaat verder dan alleen het bouwen van een website of een webshop.
We werken graag samen naar online succes! Niet voor niets zijn wij groot voorstander van langdurige samenwerkingen.

Kwaliteit staat bij ons voorop; wij weten wat ervoor nodig is om doelgericht resultaat te behalen. We matchen jouw vraag en doelstelling met onze expertise.
Snel schakelen is daarbij key; razendsnelle communicatie is essentieel voor online groei.

Onze klanten dragen bij aan onze groei en zorgen ervoor dat we ons continu blijven ontwikkelen. Elke doelstelling vormt een nieuwe uitdaging waar wij graag mee aan de slag gaan. Zo hebben wij projecten opgeleverd voor o.a. Hairaction.nl, Dry Ice Partners en LeaseRoute.

Bekijk ons portfolio

Waarom

Adres

Veemarktstraat 34
5038 CV Tilburg

Routeplanner

Waar kun je ons vinden?

We zijn gevestigd in verzamelgebouw De Plint, gelegen in het centrum van Tilburg. Hier worden we omringd door zo’n 25 creatieve ondernemers. Het is een inspirerende omgeving, waar we met veel plezier (samen) aan onze projecten werken.

Onze partners

Wij doen graag waar we goed in zijn; design, development, support en strategie. De rest laten we graag over aan anderen. We werken daarom met partners om extra diensten aan te kunnen bieden. Met trots presenteren wij onze huidige partners.

Ben je nog op zoek naar een ervaren online partner? We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen, dus neem gerust contact met ons op!

Contact

Vacatures Inspiration Concepts

Ben je een enthousiaste designer en/of developer en spreekt ons verhaal jou aan? Check hier of er nog openstaande vacatures zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de mogelijkheden voor jouw onderneming zijn? Voor vragen en advies kun je te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via 013 – 5903256 of info@inspirationconcepts.nl.

Interesse in een persoonlijke kennismaking? De koffie staat klaar!