Menu

Inspiration Concepts is sinds 2010 een begrip in de online wereld. Klein begonnen als reclamebureau, ondertussen uitgegroeid tot een ijzersterke online partner in e-commerce oplossingen.
Begonnen vanuit een passie voor design, gegroeid met het ontwerpen van huisstijlen en logo’s.
In 2011 maakten we de eerste WordPress websites. Vanaf 2013 gespecialiseerd in Magento webshops en sinds 2019 partner van Shopware.

Met de groeiende vraag naar bredere en volwaardige e-commerce oplossingen, is Inspiration Concepts gestart met zich omringen van specialistische partners en kennis. Het team van Inspiration Concepts is volledig ingericht op deze vraag en zet zich volledig in voor optimale klantbeleving en tastbare resultaten. Het team bestaat uit designers en developers, die gespecialiseerd zijn in het bouwen van websites en webshops. Een projectmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Tevens is zij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten tijdens de projecten.

Wil je meer weten over ons? Kom gerust langs voor een (digitaal) kopje koffie!

Contact opnemen

Waarom Inspiration Concepts?

Doen waar je goed in bent, daar geloven we in!
Onze kracht ligt in het bedenken van unieke concepten en het maken van mooie dingen. We denken graag net even wat verder dan onze neus lang is! Zo kunnen we passende (e-commerce) oplossingen bieden voor elke branche. Maar onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het bouwen van een website of een webshop. We werken graag samen naar online succes! Daarom zijn wij groot voorstander van langdurige samenwerkingen, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Met de expertise van de klant op zijn vakgebied in het vizier, werken we aan kwaliteit en uitstraling. Dit doen we bij iedere stap, zodat we samen een doelgericht resultaat behalen. We realiseren jouw vraag en doelstelling met onze expertise. Snel schakelen is daarbij key; snelle communicatie is essentieel voor online groei. Oplossingsgericht handelen en verplaatsen in de eindklanten is wat wij als basis inzetten.

Onze klanten dragen bij aan onze groei en zorgen ervoor dat we ons continu blijven ontwikkelen. Elke doelstelling vormt een nieuwe uitdaging waar wij graag mee aan de slag gaan. Neem eens een kijkje bij onze eerdere projecten voor o.a. Horecavoordeelshop, Hairaction.nl en Qooder Nederland.

Bekijk ons portfolio

We zijn gevestigd in verzamelgebouw De Plint, gelegen in het centrum van Tilburg. Hier worden we omringd door zo’n 25 creatieve ondernemers. Het is een inspirerende omgeving, waar we met veel plezier (samen) aan onze projecten werken.