Inspiration Concepts
Goedemiddag! Heb je een vraag? Bel ons: 013 - 590 32 56

Wat is WordPress CMS?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) en bestaat sinds 2003. In de beginjaren werd het veel gebruikt voor blogs, maar tegenwoordig worden er ook websites en webshops mee gemaakt. Dat het een betrouwbaar en populair CMS is, blijkt wel uit de cijfers. Ruim 29 % van het internet gebruikt WordPress.

In een CMS kun je eenvoudig de inhoud (content) van je website of webshop veranderen of aanvullen, ook zonder technische kennis. Dit maakt het voor jou een stuk makkelijker om het systeem te leren en beheren.

Zoek je een echte WordPress developer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. WordPress is al jaren erg gewild bij onze klanten en we hebben er veel ervaring mee. Dat stelt ons in staat websites en webshops te ontwerpen en ontwikkelen, passend bij jouw wensen en doelen.

Waarom werken wij met WordPress?

Ruim 59 % van de websites met een CMS gebruikt WordPress. Een belangrijke reden voor ons, is dat het een open source systeem is. Dit houdt in dat het voor iedereen toegankelijk is en dat je zelfs mee kunt helpen aan de verbetering ervan. Hierdoor ontwikkelt WordPress zich niet alleen veel sneller dan andere systemen, maar biedt het ook nog eens tal van mogelijkheden en functionaliteiten. Bovendien betekent open source lage investeringskosten voor onze klanten. Daarom werken wij vaak en graag met WordPress. Wij kennen alle ins en outs en blijven altijd up to date. Je kunt ons dus met recht een WordPress expert noemen!

Tot slot nog enkele voordelen van WordPress op een rijtje:

Wil jij een website die er fantastisch uitziet en makkelijk te beheren is? Dan is WordPress ideaal voor jou.

Wat kan er allemaal met WordPress?

Van een beknopte informatieve website tot een uitgebreide WordPress webshop: bijna alles is mogelijk. We zetten even een aantal opties voor je op een rijtje:

  • Maatwerk thema’s, als je net wat meer wilt
  • Met de WooCommerce plugin is een WordPress webshop mogelijk
  • E-learning, voor als je een online cursus wilt aanbieden
  • Een klantportaal met inlogfunctie
  • Een bedrijfswebsite voor intern gebruik (intranet)

Wil je meer weten over bovenstaande mogelijkheden? Of ben je op zoek naar andere maatwerkoplossingen? Als WordPress specialist kunnen wij de meest geavanceerde websites en webshops ontwikkelen.

Informeer mij over de mogelijkheden

Contactformulier