Menu

Zoek je een ervaren WordPress expert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruim 9 jaar ervaring met dit content management systeem. Of het nu gaat om een website of webshop; wij gaan altijd voor online succes! Standaard ontwerpen wij een uniek, maar functioneel design met veel aandacht voor conversie. En bij de ontwikkeling draait alles om snelheid, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid.
Inspiration Concepts denkt altijd met je mee, zo vinden we de beste oplossing voor jouw bedrijf!

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) en bestaat al sinds 2003.
In de beginjaren werd het veel gebruikt voor blogs, maar tegenwoordig worden er vele websites en webshops mee gebouwd.

In een CMS kun je eenvoudig de inhoud (content) van je website of webshop veranderen of aanvullen, ook zonder technische kennis. Dit maakt het een stuk makkelijker om het systeem te leren en beheren.

Een ander groot voordeel van WordPress is dat het een open source systeem is. Dit houdt in dat het voor iedereen toegankelijk is en dat je zelfs mee kunt helpen aan de verbetering ervan. Hierdoor ontwikkelt WordPress zich niet alleen veel sneller dan andere systemen, maar biedt het ook nog eens tal van mogelijkheden en functionaliteiten. Daarom werken wij vaak en graag met WordPress. Wij kennen alle ins en outs en blijven altijd up to date.

Gebruiksvriendelijk
Veel functionaliteiten (plugins)
Makkelijk uitbreidbaar met maatwerk
Zoekmachinevriendelijk
Relatief goedkoper dan andere webshops
Krachtig
Snel
Veilig

Het uiterlijk van je website of webshop bepaalt je uitstraling en is dus erg belangrijk. Bovendien moet een ontwerp aansluiten bij je organisatie. Het is tenslotte je visitekaartje! Daarom gaan wij altijd voor een uniek design.

Samen maken we een ontwerp dat niet niet alleen functioneel is, maar ook geschikt voor andere (mobiele) apparaten. Een responsive design past zich aan naar het scherm waarop de website of webshop getoond wordt. Dit draagt niet alleen bij aan een betere gebruikerservaring, maar zorgt ook voor meer conversie en een betere vindbaarheid.

Een expert in WordPress development

Door actief deel te nemen aan de grote community van WordPress, helpen we mee aan de ontwikkeling van het systeem. We kunnen hierdoor beter inspelen op de behoeften en ambities van onze klanten. Niet alleen willen klanten een snelle omgeving, ook de vraag naar complexe maatwerk oplossingen wordt steeds groter. Dit betekent dat er goed moet worden nagedacht over de functionaliteiten.

Als het om functionaliteiten gaat, dan kiezen wij bewust voor maatwerk.
Vanwege onnodige codes, hebben plugins vaak een negatief effect op de laadtijd van een webpagina.
Door functionaliteiten zelf te ontwikkelen, kunnen we een betere snelheid en performance garanderen. En omdat we zeer secuur en gestructureerd programmeren, zijn onze websites en webshops ook nog eens zoekmachinevriendelijk.

Een groot voordeel van onze maatwerk oplossingen is dat we niet vastzitten aan de beperkingen van een thema of plugin. Hierdoor kunnen we websites en webshops maken zoals jij dat wilt!

Ben je op zoek naar andere maatwerkoplossingen?

Als WordPress specialist kunnen wij de meest geavanceerde websites en webshops ontwikkelen én dat doen we graag!

Neem contact op

Waarom Inspiration Concepts?

Ruim 10 jaar ervaring met WordPress
Korte lijntjes voor een snelle communicatie
Veel kennis op het gebied van maatwerkfuncties
Een creatieve sparringpartner, die graag met je meedenkt
Met onze aanvullende diensten kunnen we meer bieden dan alleen een website/webshop.